top of page

Velkommen til blogg om neuroplastisitet, heling av traumer og hvordan du kan være din egen medisin

Oppdatert: 24. apr. 2023


Jeg er så glad for at akkurat du er her!


Jeg heter Anita og har hatt en lang og brokete reise så langt. Når man har hatt en litt humpete start i livet, blir det fort til at det humper en stund. Det fine med det er at jeg har blitt motivert til å bruke alle mine krefter og egenskaper til å sette sammen kunnskap om hvordan man faktisk kan få det bedre, kunnskap som faktisk virker. Jeg har lært mange verktøy på veien og jeg har lært hvorfor jeg ikke har fått de til å virke og hva som må til for at de skal virke. Jeg har også oppdaget at det som skal til for at verktøyene virker ofte er nok i seg selv. Spørsmål som: "Hvordan trenger jeg å bli møtt?" og "Hvordan kan jeg møte klientene mine så de føler seg trygge nok til å åpne seg?" For møter har effekt. Speilnevroner og samregulering er fremmedord for de fleste, og forståelsen av disse begrepene har åpnet øynene mine for en solid og god arbeidsmetode.


Symbolet i logoen min

Hva trenger du å høre mer om?

Den viktigste personene i denne samtalen er deg og jeg ønsker å dele så mye informasjon med deg som jeg får lov til. Jeg svarer gjerne via innlegg på Facebook, blogginnlegg eller videoer. Så legg gjerne inn spørsmål og tilbakemeldinger i kommentarfeltet ❤️.15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page