top of page

If empty I feel,

then empty I will

stand here to catch my breath.

 

Tis no harm in that

Even thinking I’m a twat

effects not at all; I am that.

That which survives

That which also thrives

and that which is wracked with doubt.

 

I surrender my thought

It’s ok that I fought

I’ll be empty right here where I stand.

- Anita Kristensen

HVA JEG TILBYR

INDIVIDUELLE SAMTALER

Hva står du i som du trenger støtte til?

Jeg tror alle har nytte av å lufte tanker og følelser til noen som kan sette dem inn i en biologisk kontekst og et nytt perspektiv. 

Helt fra starten i livet blir vi påvirket og formet av familiene vi blir født inn i. Vi lærer å forstå oss selv av hvordan andre forstår oss og seg selv. Vi er avhengig av den støtten vi kan få og blir preget av både den støtten vi får og den vi ikke får.

For å heles trenger vi kunnskap om hvordan følelser og reaksjoner beveger seg i kroppen. Vi har systemer i kroppen som regulerer følelser og den instinktive forståelsen av hvordan vi skal jobbe på lag med disse systemene har blitt mindre og mindre. Dette kan vi se tydelige tegn på rundt oss.

Les gjerne mitt blogginnlegg: Kultur lager mennesker.

En stor del av å leve et godt liv handler om å bli fortrolig med  at vi er mennesker, og at mennesker har følelser. Jeg tilbyr kunnskap, trygghet og inspirasjon på din vei mot å bli fortrolig med deg selv. Sammen kan vi styrke din kapasitet i livet og oppdage hvor mye kraft som bor i deg.

Jeg tilbyr terapi og veiledning forankra i vitenskap om nervesystemregulering og mange års erfaring med heling fra traumer.

HVA KAN JEG HJELPE DEG MED?

Stress:

I en verden som ser ut til å kreve det uendelige til tider trenger vi verktøy som lar oss hvile og hente oss inn igjen. Ved å spille på lag med nervesystemet kan vi gi kroppen de pausene den trenger så ikke stresset går på helsa løs.

Traumer:

"Traumer er ikke det som skjer med deg; det er det som skjer inni deg som resultat av det som skjer med deg." -Gabor Maté (Til norsk ved A. Kristensen) Det er veldig gode nyheter. Vi får ikke gjort noe med det som har skjedd oss; det har skjedd. Det vi kan gjøre er å møte det som skjedde inni oss med kontakt, varme og forståelse sånn at kroppen klarer å bearbeide det vi føler.

Depresjon:

For meg betyr depresjon å bære på vonde følelser over tid uten å vite hva man kan gjøre med dem mens man langsomt tappes for krefter. Det er veldig slitsomt og ensomt. Vit at ditt nervesystem har det samme potensialet som alle andre. Med støtte og små steg er det full mulig å få den hvilen du trenger så du kan komme ut av depresjonen og oppdage din livskraft. Jeg har tid til deg.

.

Avhengighet:

Som  Gabor Maté sier: "Ikke hvorfor avhengighet, men hvorfor smerten." Før vi kan finne ut av avhengigheten, trenger vi å identifisere, bearbeide og romme den underliggende smerten. 

Se denne oppsiktsvekkende videoen om avhengighet: Everything you think you know about addiction is wrong - TED talks Johann Hari

PARTERAPI

Den største utfordringen par møter er brudd i kommunikasjonen. Ved å stoppe opp og lytte til hverandre i et trygt rom, er det utrolig hva som kan løsne. God kommunikasjon gir grunnlag for gode relasjoner.

UNDERVISNING/FOREDRAG

Nervesystemregulering er noe av det heftigste jeg har lært om. Tenk at kroppen allerede har et system på plass for å håndtere følelser! Jeg er lidenskapelig opptatt av å dele denne kunnskapen med deg, sånn at hele deg kan spille på samme lag. Bli med i Facebook-gruppen, Somatisk orientering, og få informasjon om webinarer og arrangementer.

Ønsker du å booke meg for foredrag? Ta kontakt.

Digitale timer

Jeg tilbyr timer via Zoom, Teams, Messenger og Skype

Er det noe Covid-19 har lært oss, så er det at vi kan møtes uten å møtes. Fordelen er at man slipper reisevei i all slags vær, ulempen er at man er prisgitt teknologien. Det ser ikke ut til å hemme virkningen av timene.

Priser: Prøvetime 350,- – Ordinære timer 750,-
Pris for uføre, syke, arbeidsledige og på andre måter uten tilstrekkelig inntekt: 450,- per time.

Timene er vanligvis 60 minutter.

Rosende tilbakemelding fra kunde

ANBEFALINGER

Bestill time her!

Dette er GULL! Er veldig takknemlig for at jeg har funnet Anita. Hun hjelper meg med å løse opp mine "tankenøster" på en unik måte, med klokskap, varme, humor og trygghet. Tusen takk!

Netta / Oversetter / Administrator

Thank-you for your time and gifts! Today’s session was incredible! I am excited at the possibilities that may arise from the work we did today!

Myss Artemys / Consultant

Positiv tilbakemelding: Arbeidet ditt redder liv, det har redda mitt
Bestill time her!
Anbefalinger
bottom of page