If empty I feel,

then empty I will

stand here to catch my breath.

 

Tis no harm in that

Even thinking I’m a twat

effects not at all, I am that.

That which survives

That which also thrives

and that which is wracked with doubt.

 

I surrender my thought

It’s ok that I fought

I’ll be empty right here where I stand.

- Anita Kristensen

HVA JEG TILBYR

INDIVIDUELL VEILEDNING

Det som ofte holder oss tilbake i livet er aktiverte stressreaksjoner som vi liksom ikke finner veien ned fra. Kulturelt skal vi jo ikke ha følelser som kommer i veien for andre. En stor del av å finne fred med seg selv handler om å finne fred med at vi er mennesker og har følelser. Jeg tilbyr kunnskap, støtte og inspirasjon på veien. Med enkle øvelser kan du bygge mer kapasitet i livet og oppleve mer kraft til å stå i livet som det er.

RELASJONSVEILEDNING

Hvem er jeg i relasjonene mine? Hvor setter jeg meg fast og hvor trenger jeg å rette et vennlig blikk. Jeg holder rommet så du kan se på det som hindrer deg i å ha nære relasjoner.

PARTERAPI

Den største utfordringen par møter er brudd i kommunikasjonen. Ved å stoppe opp og lytte til hverandre i et trygt rom, er det utrolig hva som kan løsne. God kommunikasjon gjør grunnlag for gode relasjoner.

BEARBEIDE TRAUMER

"Traumer er ikke det som skjer med deg; det er det som skjer inne i deg som resultat av det som skjer med deg." -Gabor Maté (Til norsk ved A. Kristensen) Vi trenger å møte smerten med varme, forståelse og oppmerksomhet for at den skal kunne slippe taket.

Undervisning

Nervesystemregulering er noe av det heftigste jeg har lært. Jeg har nok lenge drevet med orientering, og det er først nå det er satt i system for meg slik at resultatene er forutsigbare. Bli med i Facebook-gruppen, Somatisk orientering, og få informasjon om webinarer, grupper og arrangementer.

HJELP VED DEPRESJON

For meg betyr depresjon at man tappes for energi over tid og ikke vet hvordan man kan få påfyll. Ofte er dette kombinert med dårlig selvfølelse som ikke gjør saken noe bedre. Med støtte og enkle øvelser er det full mulig å skape mer hvile og på sikt lysere dager.

HÅNDTERE STRESS

I en verden som ser ut til å kreve det uendelige til tider, trenger vi verktøy som lar oss komme ned fra stressrespons. Det er lett å forstå at mindfullness er fint; jeg tilbyr kunnskap, støtte og inspirasjon som går dypere slik at du får verktøy som virker og som du faktisk har tilgang på.

BEARBEIDE AVHENGIGHET

Som  Gabor Maté sier: "Ikke hvorfor avhengighet, men hvorfor smerten." Før vi kan finne ut av avhengigheten, trenger vi å identifisere, prosessere og fullføre den underliggende smerten. 

Video-sesjoner

Jeg tilbyr timer via Zoom, Teams og Skype

Er det noe Covid-19 har lært oss, så er det at vi kan møtes uten å møtes. Fordelen er at man slipper reisevei i all slags vær, ulempen er at man er prisgitt teknologien. Det ser ikke ut til å hemme virkningen av timene.

Priser: Prøvetime 250,- – Ordinære timer 650,-

Timene er vanligvis 60 minutter.

ANBEFALINGER

Dette er GULL! Er veldig takknemlig for at jeg har funnet Anita. Hun hjelper meg med å løse opp mine "tankenøster" på en unik måte, med klokskap, varme, humor og trygghet. Tusen takk!

Netta / Oversetter / Administrator

Thank-you for your time and gifts! Today’s session was incredible! I am excited at the possibilities that may arise from the work we did today!

Myss Artemys / Consultant