top of page

La meg vise deg hvordan du kan være på lag med deg selv!

Er du klar for å omdefinere deg selv?

Anita Kristensen
Samtaleterapeut og veileder

Jeg har overlevd både tidlige utfordringer, et behandlingsapparat som ikke strekker til og langvarig stress.

 

Jeg brenner for hvordan du har det! Helse og energi er tilgjengelig for alle som har et nervesystem, og jeg vil gjerne støtte deg på veien dit! Du får direkte oppmerksomhet, svar på spørsmål, støtte når du trenger det og et fellesskap med andre som også prioriterer seg selv.

Allerede noen få dager etter at jeg begynte å orientere, merket jeg at skuldrene var merkbart lavere. Nå vil jeg hjelpe deg å gjøre det samme.


Med lave skuldre og kontakt med deg selv, vil du oppdage ressurser du ikke visste at du hadde, eller som du trodde var tapt.

Hør hva Sissel sier:

Anita har en formidabel formidlingsevne, er rolig og beroligende. Har lært noe helt nytt av Anita, nemlig å orientere, noe jeg prøver å gjøre hver dag🥰Orienteringen gjør at jeg føler meg mye roligere, da jeg har vært plaget med mye indre uro. Kommer alltid til å fortsette med orientering🥰Anita og opplegget anbefales på det varmeste❤

HVA ER MIKROTRAUMER?

Tenk deg at kroppen din er et basseng, og alle følelsene du ikke har følt ferdig i livet er badeballer. Noen er store og noen er små. Hva skjer når bassenget er fullt? Jo, da sitter ting litt fast og får ikke rørt på seg.

 

Mikrotraumer er de små ballene som vi tenker ikke er noe å lage noe oppstyr om. Men små baller kan også fylle bassenget og skape trøbbel for kropp og sinn. 

Får jeg vise deg hvordan du kan slippe ut ballene sånn at kropp og sinn får mer spillerom?

Fargerike baller

Hvordan gjør vi det?

Jeg vil vite mer! Send meg informasjon!

Takk for interessen, sjekk e-posten din for mer informasjon!

  • Facebook
Positiv tilbakemelding om at små steg virker
Sign me up!
bottom of page