top of page

Ut av tankekjøret med The Work

Søndag 21.05.2023

Registrer deg her så får du betalingsforespørsel på Vipps. Når den er betalt får du lenke til workshoppen og informasjon via e-post. 
Hvis du ikke har Vipps, får du faktura på e-post med forfall senest 19.05.2023

Jeg gleder meg til å ha deg med!

Takk for at du meldte deg på!

To komfortable damer i en sofa som snakker sammen, den ene har penn og papir. Tekst: Hva ligger bak tankene dine?

Blir du sliten av tankene dine?

Det er du i så fall ikke alene om. 

Jeg lærte The Work tidlig på 2000-tallet og deltok i  2010 på Byron Katies The School of The Work – et ni-dagers undervisningsopplegg i Bad Neuenahr i Tyskland. The Work har gitt meg et helt annet forhold til tankene mine, og et helt annet perspektiv i forhold til å tro på det jeg tenker. Det er ganske deilig å ikke tro på alt tankene sier hele tiden, kan jeg røpe.

 

The Work av Byron Katie er en enkel, og samtidig kraftfull metode for å se på vonde tanker og overbevisninger som kan gjøre oss blant annet stresset, angstfulle og deprimerte. Vi gjør ikke The Work for å slippe tanken, vi gjør The Work så tanken slipper oss. The Work gjør at vi kan finne fred med at ting er som de er og få øye på vinklinger og muligheter som vi tidligere ikke har tilgang på.

 

Metoden består av fire spørsmål og en helomvending. De fire spørsmålene hjelper deg med å utfordre og undersøke det som ligger bak smertefulle tanker, mens helomvendingene gir deg muligheten til å se situasjonen fra flere perspektiver. På den måten gir du tankene muligheten til å slippe taket i deg.

 

De fire spørsmålene er:

1. Er det sant? 

2. Kan du helt sikkert vite at det er sant?

3. Hvordan reagerer du, hva skjer når du tror på tanken?

4. Hvem ville du vært uten tanken?

 

Helomvendingene er å snu om på den opprinnelige tanken og finne minst tre eksempler på hvordan det kan være like sant, eller mer sant enn din opprinnelige tanke.

 

I dette 4-timers kurset skal du få rikelig mulighet til å teste ut The Work og kanskje kjenne på hvorfor The Work har hjulpet tusenvis av mennesker over hele verden med å oppleve økt frihet, lykke og indre fred. Det beste av alt er at det er en enkel og tilgjengelig metode som kan praktiseres når som helst og hvor som helst, og som krever hverken spesielt utstyr eller forberedelser.

 

Vi starter med en felles demonstrasjon, så får dere muligheten til å jobbe to og to i egne rom på Zoom. Det blir hovedsakelig praksis, fordi The Work bare virker når vi gjør det. Vi skal dele litt erfaringer og utfordringer underveis. Dere blir automatisk delt inn i par underveis, og vi kommer til å lage nye par for hver øvelse. 

 

Forarbeid: 

Skriv ut de tre dokumentene under Nedlastninger.

Fyll ut Døm din neste-skjema på valgfritt tema. Dette skal brukes når dere skal øve i par. Velg også en mildt irriterende tanke til å begynne med. Noe som bare irriterer deg sånn akkurat passe ved noen andre. 

 

Pris:
For medlemmer i Somatisk Orientering er arrangementet inkludert.

For ikke medlemmer: 495,-

 

Du får informasjonen nedenfor på e-post også.

Ta med:

Penn og papir.

Vann eller annen drikke. 

Snacks hvis du blir litt sulten underveis.

 

Les mer om Byron Katie og The Work her: https://thework.com/sites/norsk/

 

Nedlastninger du trenger for å være med:

-Arbeidsarket døm din neste

-Oversikt over følelser og reaksjoner

-En overbevisning av gangen

bottom of page