top of page

Personvernerklæring

Nedenfor finner du informasjon om hvordan vi samler, behandler og eventuelt deler din informasjon.

 

Hva slags informasjon vi samler

Vi tar imot, samler og lagrer den informasjonen du legger igjen på nettsiden eller på annen måte gir oss. I tillegg lagrer vi IP-adressen (Internet protocoll address) som brukes for å koble enheten din til interenett, login på vår nettside: e-postadresse, passord, enhet og informasjon om tilkobling og kjøpshistorikk.

 

Vi kan bruke programvare for å måle og lagre informasjon om sesjoner, inkludert svartid på nettstedet, lengden på besøk på individuelle sider, informasjon om interaksjon med sider, og hvordan du surfer vekk fra nettsiden. Vi samler også :

  • Personlig identifiserbar informasjon som navn, e-postadresse, passord, kommunikasjon. Betalingsinformasjon som kredittkortinformasjon.

  • Kommentarer, tilbakemeldinger, tilbakemeldinger på produkter, 

  • Anbefalinger 

  • Personlig profil

 

Hvordan vi samler informasjon

Når du foretar et kjøp på nettsiden eller sender en melding, samler vi inn den personlige informasjonen du gir oss underveis. Det kan være informasjon som navn, adresse, e-postadresse. Vi bruker kun din personlige informasjon som beskrevet nedenfor.

 

Hvorfor vi samler informasjon

Vi samler inn nevnte personlige og ikke-personlige informasjon for å:

  1. tilby og drifte tjenestene våre.

  2. gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte.

  3. kunne kontakte besøkere og brukere med generelle eller personlige tilpassede budskap i forbindelse med tjenester eller markedsføring.

  4. Bygge opp felles/samlede statistiske data og andre felles/samlede og/eller konkluderende ikke-personlig informasjon, som vi eller våre partnere kan bruke for å tilby og forbedre våre respektive tjenester.

  5. Rette oss etter gjeldende lover og regler.

 

Slik lagrer, bruker, deler og offentliggjør vi din personlige informasjon

Vårt firma har nettsider på plattformen til Wix.com. Wix.com forsyner oss med en plattform på nett som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan bli lagret i datalageret, databasene og de generelle applikasjonene til Wix.com.

De oppbevarerer dataene dine på sikre servere bak brannmurer.

 

Alle portaler for direktebetaling som tilbys via Wix.com og som brukes av vårt firma retter seg etter standarer satt av PCI-DSS under styring av PCI Security Standards Council, som er et samarbeidsprosjekt mellom merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. Kravene i PCI-DSS sikrer trygg håndtering av kredittkortinformasjon i vår butikk og hos våre tjenestetilbydere.

 

Hvordan vi kommuniserer med de som besøker vår nettside

Vi kan kontakte deg for å informere deg om din konto, feilsøke problemer med din konto, løse tviste, innkreve gebyrer eller penger du skylder, å få din mening i meningsmålinger eller spørreundersøkelser, sende oppdateringer om firmaet vårt, eller annen nødvendig kommunikasjon for å håndheve vår Brukeravtale, gjeldende lover og andre avtaler vi har med deg. I disse øyemed kan vi kontakte deg via e-post, telefon, sms og brev i posten.

 

Trekke tilbake ditt samtykke

Hvis du ikke ønsker at vi behandler informasjonen din lenger, kan du kontakte oss på kontoret@terapi-for-deg.com eller ved å sende brev til Anita Kristensen, Bråtasida 20, 3534 Sokna så sletter vi den lagrede informasjonen.

 

Oppdateringer av denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å modifisere disse vilkårene  personvernerklæringen til enhver tid. For å holde deg oppdatert bør du lese den fra tid til annen. Endringer og klargjøringer får umiddelbar effekt når de publiseres på nettsiden. Hvis vi gjør store endringer i denne erklæringen, gir vi deg informasjon om endringene her, slik at du til enhver tid kan holde deg opptadert om hvilken type informasjon vi samler, hvordan vi bruker den og ved hvilket tilfeller, hvis noen, vi bruker eller deler den. 

 

Spørsmål og kontakt

Hvis du vil ha tilgang til, rette, tilpasse eller slette personlig informasjon vi har om deg, er du velkommen til å kontakte oss på kontoret@terapi-for-deg.com eller sende oss brev i posten til Anita Kristensen, Bråtasida 25, 3534 Sokna.

bottom of page